Met mijn praktijk ben ik werkzaam in 2 prachtige centra in Oud-Beijerland

Body and Spirit is een centrum met een verscheidenheid aan therapien, cursussen, lessen en workshops, waar je een moment van rust kan ervaren. Een centrum voor jouw gezondheid en jouw welzijn.


"Een plek waar we allen samen komen, waar we in verbinding met elkaar staan. En vanuit deze verbinding bieden wij behandelingen, trainingen, lessen en workshops aan, waarin we werken aan het optimaliseren van het zelfherstellend vermogen. Allen vanuit het holistische denkbeeld".

Vanaf dat ik ben begonnen als acupuncturist maak ik deel uit van het team van 'body and spirit'. We werken op een mooie plek in een schitterend, warm sfeervol pand met allemaal fijne mensen en kundige professionals.

LEIN Vrouwenzorg creëert een fijne omgeving waar vrouwen medische zorg en coaching ontvangen, afgestemd op haar levensfase. Hier werken zelfstandige zorgprofessionals - ieder vanuit hun eigen specialisme - onder één dak. Dit zorgt voor verbinding, kennisdeling én meer werkplezier. Zo verbeteren we samen vrouwenzorg in Nederland.


Medische zorg | Vrouw-kindzorg | Complementaire geneeskunde.

Vanaf 1 september 2022 ga ik in dit centrum aan de slag. Vrouwen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan mannen en het doel van dit centrum is om alle expertise rondom dit gegeven bij elkaar te brengen waardoor we vrouwenzorg samen naar een hoger plan kunnen tillen. Reguliere en complementaire zorg hand-in-hand!

Voor alle gezondheidsaspecten kun je ook hier bij mij terecht. Vooral hoop ik op het gebied van oncologische klachten en fertiliteit, zwangerschap, bevalling en klachten rondom de menstruatiecyclus een belangrijke bijdrage te mogen leveren.


Behandelingen


Acupunctuur

Chinese Kruiden

Moxa

Cupping

“The future depends on what you do today."